Hay hejka
Moderator
hahaha pozdr0
Administrator
Siema,
a ja(Marek G.)
jak sie wiekszosc ludzi zarejestruje to mysle ze bedzie bardzo przydatne.
Tylko trzeba jeszcze jakis darmowy serwer lub cos takiego zeby wrzucac sprawka itp.
zielony_zolw napisał:
Siema,
a ja(Marek G.)
jak sie wiekszosc ludzi zarejestruje to mysle ze bedzie bardzo przydatne.
Tylko trzeba jeszcze jakis darmowy serwer lub cos takiego zeby wrzucac sprawka itp.
Ja chce być modem
Będzie tu się działo :]
Moderator
Ty panie Marek G i ja myśle że bede sie nadawał na moderatora
Piotrek napisał:
swistak napisał:
Ja chce być modem
![]()
Będzie tu się działo :]ŚWISTAK ty lepiej takie sprawy zostaw ludziom ktorzy nie mają ADHD
Jestem wręcz idealnym drugim moderatorem. Bede kasował wasze posty, przechwytywał sprawozdania i rozdawał bany na lewo i prawo a tak pozatym to
Administrator
Heh,moge wszystkim ustawic uprawnienia modów,bo forum jest dla nas zeby pomoc i ja tam w zadne rzady sie tu bawic nie musze ,ale tak naprawde to nie wiem po co,skoro i tak narazie nie ma co tu moderowac
Aha jak narazie zalozylem na sprawka konto na e-dysku (jak znacie cos innego,nie wiem, lepszego, to mowcie,bo wzielem pierwszy lepszy dysk wirtualny)
adres: http://213.25.174.206/log.html
login.: etipb
haslo: etipb2006
zielony_zolw napisał:
Heh,moge wszystkim ustawic uprawnienia modów,bo forum jest dla nas zeby pomoc i ja tam w zadne rzady sie tu bawic nie musze
,ale tak naprawde to nie wiem po co,skoro i tak narazie nie ma co tu moderowac
Wszystkim, to nie bo kazdy bedzie mial bana a tak jak bedzie 2 czy 3 to mozna ... hehe proponuje zgłaszac kandydatury na moderatorow Potem wyłonimy 3 zwycięzców. Oczywiscie opcja że nie ma mnie w 3 modów nie wchodzi w grę
Ostatnio edytowany przez swistak (2007-11-19 17:17:46)
Administrator
Heh ok świstak tutaj masz specjalnie topic:
http://etipb.pun.pl/viewtopic.php?pid=15#p15
Moderator
kurcze świstak Ty jesteś nerwowy na tym forum hehehe spokojniutko spokojniutko prosze
no haj